Blog Cultural

Centre Cívic Can Verdaguer

Comentari (0) Visites: 317

DE MARÇ A MAIG
El concurs de còmic de Nou Barris enguany celebra la seva 19a edició.

A partir del mes de març s’inicia la recollida de còmics. Hi ha categories segons les edats dels participants.
La data màxima d’entrega de treballs serà el 21 de maig de 2018.
Si us apropeu al CC Can Verdaguer durant els mesos de març a juliol, trobareu diverses activitats de qualitat a càrrec de dibuixants professionals i col·lectius especialistes relacionades amb aquest món, des d’exposicions i xerrades fins a activitats per a escoles i instituts. Consulteu les bases del concurs i la resta d’activitats a la difusió específica i al web del centre.

Comentari (0) Visites: 414

DEL 6 D’ABRIL AL 5 DE MAIG
A càrrec del Col·lectiu de dibuixants de còmic de Can Verdaguer
Inauguració el divendres 6 d’abril a les 19 h
Espai expositiu golfes

Diverses dones han estat clau en la història; en tots els àmbits, des del cultural, intel·lectual, revolucionari o polític. Des d’un punt de vista històric i d’aquestes dones representades, es visualitza el paper de la dona en la història i, a la vegada, dona rellevància a les autores de còmic actuals. La mostra compta amb Rocío Vidal, Marta Masana, Maribel Carod, Aina Albi, Esther Vidal i Ana Mareca, entre d’altres. Durant la inauguració, hi haurà una xerrada a càrrec d’algunes de les artistes participants.

Comentari (0) Visites: 129

DEL 20 D’ABRIL AL 19 DE MAIG
A càrrec de De la Rosa
Inauguració el divendres 20 d’abril a les 19 h
Espai expositiu 1

De la Rosa ens ofereix una mostra d’il·lustracions de temàtica variada. Des de superherois o icones d’animació fins a d’altres més personals que l’artista ha anat realitzant al llarg de la seva carrera. Personatges com Riddick o Conan es barregen amb altres il·lustracions de caràcter més humorístic.

Comentari (0) Visites: 96

DISSABTE 21 D’ABRIL A les 17.30 h
A càrrec de Cristina Martí
Adreçat a famílies amb infants de 2 a 5 anys
Places limitades. Cal confirmació d’assistència per telèfon o presencialment a partir del dia 5 de març

Us proposem crear un espai de trobada, per compartir inquietuds, on floreixin les individualitats dels petits i dels grans. Moure-us junts, ballar, experimentar, cantar, parlar, escoltar, descobrir... Ho fareu amb cançons i jocs tradicionals i improvisacions guiades. Escoltareu les necessitats
autèntiques del moment i es donarà el temps necessari per explorar o deixar de fer, escoltant desitjos i deixant sortir els potencials creatius.

Comentari (0) Visites: 104
Comentari (0) Visites: 75

DEL 23 AL 27 D’ABRIL
Adreçat a alumnes d’educació secundària dels instituts del territori
A càrrec del Col·lectiu de dibuixants de còmic de Can Verdaguer

Sabem què és el còmic, però sabem què signifiquen els personatges que hi apareixen? Com neix un personatge? Per a què serveix? És el personatge un subjecte subjectat a l’argument? O és l’argument el que és subjectat pels personatges? En aquest taller, els alumnes aprendran per a què serveixen
els personatges de còmic i en crearan i dissenyaran.

Comentari (0) Visites: 58

DILLUNS 23 D’ABRIL
Lliurament de premis, dinamització infantil i tallers
A partir de les 17 h
Als jardins de Can Verdaguer

El centre cívic organitza tot d’activitats infantils per commemorar la diada de Sant Jordi. El concurs de dibuixos amb la temàtica “Sant Jordi i el mar”, tallers creatius infantils i dinamització musical amb el duo d’animació Arreplegats a la placeta del centre cívic són els ingredients per passar una tarda d’allò més entretinguda. Consulta la difusió específica de l’activitat i participa en el concurs presentant el teu dibuix del 9 al 20 d’abril. A part trobareu un racó d’intercanvi de llibres del 9 al 28 d’abril.

Comentari (0) Visites: 72
Comentari (0) Visites: 60

DIVENDRES 27 D’ABRIL A les 17 h
A càrrec del Col·lectiu de dibuixants de còmic de Can Verdaguer Places limitades. Cal confirmació
d’assistència per telèfon o presencialment a partir del dia 5 de març

Petit taller d’aquarel·la aplicada a la il·lustració, a la pintura i al còmic. S’ensenyaran els fonaments de la pintura i l’acolorit amb aquarel·la: porta el teu propi material i paper!

Comentari (0) Visites: 64

Dissabte 28 d’abril A les 18 h
A càrrec de Josep Carbonell Organitza el Grup de viatges i fotografia

Un recorregut fotogràfic per dos països prou desconeguts d’Europa, plens de paisatges de muntanya i ciutats molt autèntiques. Un paradís per als amants dels recorreguts allunyats del turisme de masses.

Comentari (0) Visites: 64