Blog Cultural

Centre Cívic Can Verdaguer

DEL 12 DE MAIG AL 2 DE JUNY

A càrrec de l’Associació Espanyola de Caricaturistes
Inauguració el 12 de maig a les 19 h
Espai expositiu 1

La caricatura té molt de fantasia i de ficció. Aquesta exposició intenta reflectir la passió dels dibuixants de l’Associació Espanyola de Caricaturistes per la fantasia i la ciència-ficció de la millor manera que saben, dibuixant! Trobarem caricatures de pel·lícules i sèries des de StarWars o Robocop fins a Joc de Trons o Westworld.

Comentari (0) Visites: 133

DEL 5 AL 26 DE MAIG

A càrrec de Dídac Pla
Inauguració el 5 de maig a les 19 h
Espai expositiu recepció

Mostra d’aquarel·les originals de l’il·lustrador Dídac Pla per al conte La princesa Mona (Algaida 2016). En una època dominada pel dibuix digital, és quan l’ aquarel·la, la textura del paper i la mà de l’artista ens recorden la manera de fer de tota la vida.

 

Comentari (0) Visites: 305

DEL 15 DE MAIG AL 4 DE JUNY

A càrrec d’AJACC BCN/KBOOM Inauguració el 19 de maig a les 19 h
Espai expositiu golfes

Joves artistes de còmic d’arreu reflexionen sobre els límits actuals del gènere obrint possibilitats
fora dels establerts, així com de la identificació sexual, fent un manifest expressiu mitjançant
la il·lustració.

Comentari (0) Visites: 109

DIMARTS 23 DE MAIG A les 17.30 h

Adreçat a menors de 9 a 13 anys A càrrec de Jordi Pascual Garcia Places limitades. Cal confirmació d’assistència per telèfon o presencialment a partir del dia 5 de març
Sala entitats 2

Vols crear un pàgina de còmic? Vine i coneix els rudiments narratius del llenguatge i la varietat de gèneres de què disposa el còmic.

Realitza un disseny i troba la teva tècnica.

Comentari (0) Visites: 116

DIJOUS 25 DE MAIG A les 19.30 h

A càrrec de Ferran Berrio, pianista, compositor i arranjador musical
Sala d’actes

Mozart va morir el 5 de desembre de 1791 i va deixar inacabat el rèquiem que estava component. De seguida van començar a circular mites sobre la seva darrera obra i sobre la seva mort sobtada amb només 35 anys. El pas del temps ha resolt alguns d’aquests mites, però n’hi ha d’altres que encara perduren.

 

Comentari (0) Visites: 50
Comentari (0) Visites: 55

DISSABTE 27 DE MAIG A les 18 h

A càrrec de Jordi Gil Organitza el grup de viatges i fotografies
Sala d’actes

Un viatge per lliure a la Patagònia i la Terra del Foc, visitant un dels racons més remots, l’Isla Navarino. Les imatges també ens portaran per un dels trekking més desconeguts i verges del món.

Comentari (0) Visites: 52
Comentari (0) Visites: 10

DEL 6 AL 9 DE JUNY

 

Adreçat a les escoles del barri

A càrrec d’Argelaga, Serveis Ambientals

Sala d’Actes i jardí

 

Activitat ambiental guiada de coneixement del cicle de les plantes de l’hort que es complementa amb la construcció d’un hort vertical a partir de materials reutilitzats.

Comentari (0) Visites: 7

DIMARTS  6  DE  JUNY

A les 18 h

A càrrec de la Fàbrica del Sol

Sala entitats 2

 

Aprendrem a través de diferents dinàmiques com està distribuïda l'aigua al món: veurem que es tracta d’un bé escàs, farem la comparativa de les infraestructures dedicades a la gestió de l’aigua a diverses parts del món i coneixerem de prop els conflictes al món que s’han desencadenat pel domini de l’aigua.

També veurem quin consum d’aigua fem a casa i quin estalvi en podem fer, i descobrirem què és l’aigua virtual i la petjada hídrica i com estan relacionades entre si.

Finalment, veurem què suposa la remunicipalització de l’aigua i en quin punt està aquest projecte aplicat a Barcelona. Farem també una anàlisi de la factura de l’aigua, així que no us descuideu de portar la vostra! Mulla't i comencem tots junts a estalviar i deixar de contaminar aquest recurs tan preuat.

Comentari (0) Visites: 6