Blog Cultural

Centre Cívic Can Verdaguer

DEL 6 AL 26 DE NOVEMBRE A càrrec de Joaquim Riera
Inauguració el 10 de novembre a les 19 h
Espai golfes

Ja han passat tres anys des de l’última exposició de Joaquim Riera a Can Verdaguer. Ara torna a exposar al seu barri. Durant tot aquest temps ha consolidat el seu projecte de RECUPERART, amb noves obres més innovadores, utilitzant nous materials que ajuden a remarcar l’expressió pictòrica. També ha obtingut reconeixement aconseguint dos premis a França i a Barcelona.

Comentari (0) Visites: 57

DISSABTE 18 DE NOVEMBRE A les 17.30 h
A càrrec de La logia de las candelas i José Luis Miranda, psicòleg

En aquesta activitat analitzarem com i per què apareix la sensació de fracàs: de no haver estat a l’altura, haver fracassat, de sentir-se inadequat o amb poc valor. Observarem com pot aparèixer a través de diversos exemples i farem un petit recorregut històric de com el poder
intenta que ens ajustem a uns valors normatius a través de veritats normalitzadores: instaurant contínuament nocions de normalitat, anormalitat, èxit
i fracàs.

DEL 3 AL 24 DE NOVEMBRE
A càrrec de David Pérez Pol Inauguració el 3 de novembre a les 19.30 h Espai expositiu 1

Els objectes quotidians passen inadvertits fins que uneixen les seves forces i escapant del seu context habitual ens demanen una mirada diferent, tant el que ens envolta com de nosaltres mateixos. Reclamen la nostra atenció allà on ens hem acostumat a no mirar, il·luminant un angle fosc que conté la  antenció d’incorporar nous punts de vista al que considerem evident.

Comentari (0) Visites: 41

DIJOUS 23 DE NOVEMBRE A les 19.30 h
A càrrec de Marta Pérez a la veu, Jordi bastida, a la guitarra, Pedro Campos al baix i José Benítez a la bateria
Entrada gratuïta amb taquilla inversa

Marta Pérez és el projecte en solitari de la cantautora i compositora gironina del mateix nom. Pérez presenta el seu primer treball discogràfic de llarga durada, Punctual. Un recull de 10 cançons pop-folk sobre moments.
Històries i reflexions puntuals, sorgides d’arreu i d’enlloc.

Comentari (0) Visites: 6

DISSABTE 25 DE NOVEMBRE A les 18 h
A càrrec de Laia Prieto
Organitza el grup de viatges i fotografies

Un recorregut per la diversitat de cultures i paisatges d´aquest país, des de Salvador de Bahia a Sao Luis, es visita el Serrao, una de les zones més pobres i també el Parc Nacional de Sierra Capivara.

Comentari (0) Visites: 2