Blog Cultural

Centre Cívic Can Verdaguer

CONVOCATÒRIA OBERTA: I mostra col·lectiva Porta’ns l’art

Hem ampliat la convocatòria fins al 30 de setembre

L’Espai expositiu Golfes del centre cívic Can Verdaguer acollirà durant el mes de novembre una exposició col·lectiva d’artistes joves.

El projecte Porta'ns l'art està pensat per apropar propostes artístiques al jovent de la zona i difondre la creació artística Enguany es farà una exposició col·lectiva on diverses persones artistes mostraran la seva obra, creant un punt d'unió entre la ciutadania. Aquesta iniciativa també vol provocar sinergies entre les persones participants per tal que puguin donar peu a altres projectes.

Si en vols formar part, envia un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 30 de setembre, explicant què fas, i ens posarem en contacte amb tu! La temàtica és totalment lliure i es donarà prioritat a artistes emergents.

L’exposició es podrà visitar del 2 al 30 de novembre. El dissabte 10 de novembre s’inaugurarà la I mostra col·lectiva Porta’ns l’art, i podrem gaudir d’un concert de les Blue Birds, i de Trànsit i El pitjor assaig, de la companyia de teatre Rectangle Negre, entre altres actuacions.

Comentari (0) Visites: 880

DIMECRES 5 DE SETEMBRE A LES 10h

 

 set.jpg

Comencem les inscripcions als tallers de setembre-desembre 2018. Pots consultar tota la nostra oferta de tallers i activitats aquí.

INSCRIPCIONS EN LÍNIA
INSCRIPCIONS OBERTES: a partir del 5 de setembre
INSCRIPCIONS TALLERS DE VOLUNTARIAT: del 25 al 29 de setembre
(a excepció del Pilates inclusiu)
HORARI D’INSCRIPCIONS: de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de
16.30 a 21 h
dissabtes de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 21 h
Inici activitats: dilluns 1 d’octubre

 

 

Comentari (0) Visites: 370

DEL 7 AL 29 DE SETEMBRE
A càrrec de Tomás Tripiana Inauguració el divendres 7 de setembre a les 19 h
A l’Espai expositiu Golfes

El projecte “Es batec de s’illa” comprèn una vintena d’obres, pintades en l’entorn menorquí durant els últims mesos. En aquest projecte conflueix el desig de mostrar racons molt relacionats amb l’autor, juntament amb un grapat de poses i retrats genuïns, alguns elaborats en l’entorn Es Padronet racó d’art, grup d’artistes locals del nucli antic de Maó.

Comentari (0) Visites: 57

DEL 7 AL 29 DE SETEMBRE
A càrrec del Grupo de Pintores Latinoamericanos+Colegas Inauguració el divendres 7 de setembre a les 19.30 h
A l’Espai expositiu 1

El Grupo de Pintores Latinoamericanos + Colegas és un col·lectiu d’artistes d’origen llatinoamericà i de diferents nacionalitats, com l’espanyola, la finalitat del qual és portar l’art a diferents llocs al voltant de la província de Barcelona i Catalunya. Diversos estils, tècniques, formats i experiències, però amb un sol objectiu: mostrar les seves obres a qui tenen la possibilitat de visitar les exposicions que realitzen els seus membres. L’exposició està coordinada per Eloy Añez Marañón.

Comentari (0) Visites: 53

DEL 14 DE SETEMBRE AL 6 D’OCTUBRE
A càrrec de l’Associació Porta Cultural
Inauguració el divendres 14 de setembre a les 19 h
A l’Espai expositiu cafeteria

Exposició de les fotografies fetes durant la Festa Major del barri de Porta el passat mes de maig. Una oportunitat de tornar a viure totes les activitats que es van dur a terme.

Comentari (0) Visites: 38

DIJOUS 27 DE SETEMBRE A les 19 h
A càrrec de Juan León García, arquitecte i il·lustrador

Durant un any, en Juan va estar viatjant pel continent sud-americà. Aquell viatge va quedar recollit en un quadern amb il·lustracions i posteriorment en una publicació. Natura, persones, animals, ciutats, desert, gel, muntanyes, selva, mar. Tot un continent recollit en un quadern. Una nova forma de veure una exposició que anirà acompanyada d’una xerrada en què narrarà aquest viatge fent servir com a fil conductor les imatges del quadern.

Comentari (0) Visites: 30

DISSABTE 29 DE SETEMBRE A les 17.30 h
A càrrec d’Entrecontes
Adreçat a famílies amb infants de 2 a 5 anys
Places limitades. Cal confirmació d’assistència presencialment o en línia a partir del 10 de setembre

Entrecontes us convida a experimentar els contes i a gaudir-los en família a través del ConTacto!
No et perdis aquesta experiència, que us farà viure les històries d’una manera diferent de la que esteu acostumades.

Comentari (0) Visites: 39

DISSABTE 29 DE SETEMBRE A les 18 h
A càrrec de Francesc Gómez
Organitza el Grup de Viatges i Fotografia

Els paisatges salvatges i la natura d´un dels països més emblemàtics de l´Àfrica negra i un recorregut per algunes de les illes més paradisíaques de la terra. Una bona oportunitat de gaudir de les imatges extraordinàries del fotògraf naturalista Francesc Gómez.

Comentari (0) Visites: 23