DEL 5 AL 28 D’ABRIL
A càrrec de Miguel Noguera
Espai expositiu recepció

Recull d’imatges i pensaments del còmic i escriptor Miguel Noguera. Als matins a la cafeteria davant del cafè, en Miguel reflecteix a la seva llibreta les històries que li passen pel cap. Fulls de dibuixos en brut utilitzats per confeccionar els llibres.

Comentari (0) Visites: 185

 

DEL 18 D’ABRIL AL 5 DE MAIG
A càrrec de Sagar Forniés, Alfredo Borés, Pau Ferrando, Abel Carrasco, Alex Ferreiro y Leo Rodríguez.
Espai expositiu 1

Professors i estudiants d’art, professionals i amateurs vinculats a l’Escola Joso, abandonen el confort de les aules i trepitgen l’asfalt a la recerca dels instants vitals de la ciutat. Moments aparentment irrellevants que els ulls de l’artista reté i captura a través de traços espontanis i pinzellades d’escassa reflexió.

Comentari (0) Visites: 182

 

DEL 18 D’ABRIL AL 12 DE MAIG
A càrrec de Jordi Pascual, inauguració el 21 d’abril a les 19 h

Espai expositiu Golfes

Descobreix el procés creatiu d’una pàgina de còmic; des de la idea inicial fins al seu acabat a color. L’exposició també inclou un recull d’il·lustracions del mateix autor.

Comentari (0) Visites: 141

DEL 5 AL 26 DE MAIG

A càrrec de Dídac Pla
Inauguració el 5 de maig a les 19 h
Espai expositiu recepció

Mostra d’aquarel·les originals de l’il·lustrador Dídac Pla per al conte La princesa Mona (Algaida 2016). En una època dominada pel dibuix digital, és quan l’ aquarel·la, la textura del paper i la mà de l’artista ens recorden la manera de fer de tota la vida.

 

Comentari (0) Visites: 6
Comentari (0) Visites: 4
Comentari (0) Visites: 4