DIJOUS 21 DE DESEMBRE A les 19 h
A càrrec de Jaume Solé al violoncel i Assumpta Rodríguez al piano

El seu repertori està format per obres clàssiques del repertori internacional, amb les obres més apreciades del Barroc, el Classicisme i el Romanticisme.

Comentari (0) Visites: 12

DIVENDRES 22 DE DESEMBRE A les 18 h
A càrrec del grup Seniors en Allegro

Les tradicions nadalenques no s’han de perdre mai, els nostres Seniors tornen a la masia per acomiadar l’any amb el seu concert de Nadal.

Comentari (0) Visites: 16

DIJOUS 18 DE GENER A les 19 h
A càrrec de Bernardo Rambeaud a la guitarra romàntica i Laura Boj, soprano i castanyoles

L’art de la tonadilla i la seguidilla. Un programa que ens transporta mitjançant el cant i la guitarra romàntica als salons de la burgesia espanyola dels segles XIX i XX. Salons on va imperar la guitaromanie, una moda que va imposar la guitarra com a instrument solista i capaç d’acompanyar tota mena d’àries i cançons cèlebres. Cançons de caràcter amorós que beuen de la tradició, com ara les seguidilles boleres de Fernando Sor o les tonadilles en estil antic d’Enrique Granados, i també peces per a guitarra sola del cèlebre violoncel·lista i compositor Gaspar Cassadó.

Comentari (0) Visites: 13

DIJOUS 15 DE FEBRER A les 19 h
A càrrec d’Apel·les Carod al violí, Cristian Hernández a la guitarra i Manel Fortià al contrabaix

Durant les dècades dels anys trenta i quaranta del segle passat, el swing va ser la música popular americana que va dominar a les ràdios i a les sales de ball d’arreu. Ens traslladarem a salons de ball tan coneguts com el Savoy Ballroom de Nova York i ens endinsarem en el gipsy jazz de París amb el guitarrista Django Reinhardt i el violinista Stephane Grappelli. Un concert en què descobrirem una època amb grans noms, com ara Louis Armstrong, Duke Ellington, Count Basie, Benny Goodman o Glen Miller.

Comentari (0) Visites: 10

DIVENDRES 23 DE FEBRER A les 18 h
A càrrec del grup Seniors en Allegro

Aquest grup de cantants veterans ens aproparan a cançons que ens faran sentir l’alegria de veure dintre nostre el canvi produït per la propera primavera.

Comentari (0) Visites: 10

DIJOUS 15 DE MARÇ A les 19 h
A càrrec d’Apel·les Carod al violí, Irene Serrahima al violí, Eura Fortuny a la viola, Marta Pons al violoncel i Dani López a la guitarra

Una de les funcions més destacades de la música a partir del segle XX ha estat acompanyar les imatges. De la mà d’una formació que combina les sonoritats del jazz mitjançant un quartet de corda clàssica i una guitarra elèctrica, farem un recorregut per les bandes sonores més destacades de tots els temps i comprovarem que la música atorga una força especial a les imatges.

Comentari (0) Visites: 10