DISSABTE 16 DE SETEMBRE A les 17.30 h
A càrrec de La logia de las candeles i David Gomariz
Idioma: castellà

Intentarem donar resposta a aquesta pregunta mitjançant la seva observació, el símbol és present a la nostra vida diària.
El trobem als llibres, pel·lícules, marques comercials, edificis. Res escapa al poder del símbol!
Provarem d’observar el món amb aquesta mirada simbòlica, per tal de trobar un altre nivell de significat a la nostra activitat diària.

Comentari (0) Visites: 69

DIMARTS 19 DE SETEMBRE A les 19 h
A càrrec d’Ignacio Sánchez Zárate, arquitecte i fotògraf, especialista en arquitectura cistercenca i creador de cister.org

Conèixer un monestir medieval pot ser una experiència divertida i enriquidora. Darrera dels seus murs s’amaguen molts elements que segueixen sent plenament vigents en el s. XXI.
Proposem una visió pràctica i apassionada en 7 idees clau per gaudir i comprendre millor un monestir medieval.

Comentari (0) Visites: 64

DIJOUS 21 DE SETEMBRE A les 19 h
A càrrec de Núria Castellano i Solé, doctora en Història, especialista en Egiptologia i membre de la Missió Arqueològica a Oxirrinc (Egipte)

Una de les figures més enigmàtiques de l’Egipte faraònic és el faraó Akhenaton. Casat amb la bella Nefertiti, va protagonitzar un dels episodis més interessants de la història d’Egipte. Va canviar el seu nom, va fundar una nova capital i va revolucionar tots els aspectes de la vida faraònica. Vols conèixer alguns dels seus misteris?

Comentari (0) Visites: 64