Estàs aquí: HomeCicles anualsCicles CulturalsConcurs de còmic

Concurs de còmic 16'

Concurs de comic

Compartir a FacebookCompartir a Twitter

El centre cívic organitza des de fa 14 anys el concurs de còmic de Nou Barris.

A partir del mes de març i fins a finals de maig, tots els i les dibuixants majors de 9 anys poden presentar les seves obres al concurs.

La primera categoria del concurs comprèn les edats entre 9 i 15 anys i la segona categoria inclou als més grans de 16. Els premis de la primera categoria oscil·len entre els 150 i els 250 euros segons la classificació, mentre que els de la segona categoria van de 200 a 400 euros i un val de 50 euros per Norma Còmics.

Els guanyadors rebran, a més, lots de còmics obsequi de diferents editorials i els 1ers premis un curs intensiu en l’escola de còmic Joso.

El Concurs de Còmic té el suport de diferents entitats i editorials del món del còmic com l’Escola Joso, Ficomic, el Museu del Còmic, l’Escola Femart, la botiga Arkham Còmics, el portal web Fondo Perdido, la biblioteca Can Fabra, l’editorial La Cúpula o ediciones Glénat i Normaeditorial , entre d’altres.

Durant el període d’entrega de treballs, el centre organitzarà paral·lelament activitats relacionades amb aquest concurs, com ara exposicions i monogràfics.

El dia de l’entrega de premis i inauguració de treballs presentats al concurs, tindrà lloc una activitat de còmic en viu dinamitzada per dibuixants profesionals.

Consulteu les dates, activitats i bases específiques d’aquest any

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2017 canverdaguer. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.