Blog Cultural

Centre Cívic Can Verdaguer

Aquest any estem de celebració, i és que el Concurs de còmic de Nou Barris arriba a la seva vintena edició! Hem preparat diverses activitats durant el trimestre relacionades amb el món del còmic, des d’activitats de qualitat a càrrec de dibuixants professionals i col·lectius especialitzats, exposicions i xerrades fins a activitats per a escoles i instituts. De moment, us ensenyem el cartell d’aquest any, fet per Marisa Martínez, guanyadora de la categoria 2 de la passada edició.

Consulteu les bases aquí.

 

 

 

El Zombie Zone ja ha arribat a Porta!

La nit del pròxim 30 de novembre els carrers del barri de Porta es convertiran en un escenari únic de world real game.
Les entrades per aquest esdeveniment estaran disponibles a partir del dilluns 25 de novembre al centre cívic Can Verdaguer i les persones empadronades a Porta podran gaudir d’un descompte exclusiu*.

  • El preu de les entrades serà de 10 euros pels adults** i 5 pels infants (0-14 anys).
  • El pagament d'aquestes entrades ha de realitzar-se en metàl·lic.
  • Només es podrà adquirir una entrada d'adult per persona.
  • Fins a esgotar existències.

 

Aquelles persones que no estiguin empadronades al barri les podran comprar a partir d'aquest enllaç https://zombies.es/es/events/zombie-zone-en-barcelona-districte-de-nou-barris.

Horari de venda d’entrades:

  • Matí: de 10 a 13 h
  • Tarda: de 17 a 20 h


*Per comprovar que estan empadronades al barri serà necessari presentar el DNI o el padró a l'hora de fer la inscripció.

** Els joves entre 14 i 18 anys caldrà que portin signada l’autorització de menors en el moment de fer el chek-in (http://survivalzombie.es/ModeloAutorizacionSZ.pdf)

seniors

DIJOUS 19 DE DESEMBRE a les 17 h

A càrrec de dels Senios en allegro

Entrada gratuïta amb aforament limitat. 

Ja s'apropen les vacances d'hivern, i amb elles tornen els Seniors en allegro per cantar nadales i acomiadar-nos de l'any amb les cançons de sempre. 

skintone

DEL 7 AL 31 DE GENER

Inauguració el 7 de gener a les 20 h

Cloenda el 31 de gener a les 20 h

A càrrec del Col·lectiu Skintone coordinat per Rubén C Nogales

A l’espai expositiu Golfes

Skintone és un projecte col·lectiu d'arts mixtes que es presenta com a espai segur on les/els artistes poden descobrir, experimentar, divulgar i reivindicar la seva identitat de forma creativa.

    Durant la cloenda es presentarà la peça Gray. Gray parla de la sèrie d'experiències que van motivar la creació del projecte i comparteix parts de la identitat del creador amb la resta del col·lectiu.

laboratori

DEL 7 AL 31 DE GENER

Inauguració el divendres 10 de gener a les 19 h

A càrrec dels components del grup "Racó de la Fotografía" del Casal Font d'en Fargues

A l’espai expositiu 1

Dins de la fotografia existeixen diverses tècniques de treball. En aquesta exposició se’n donen a conèixer algunes amb el fi de desvetllar cadascuna de les seves particularitats.

tot et sera pres

DIMARTS 7 DE GENER a les 19.45 h

A càrrec de La colleta d’en Rebassa

Tot et serà pres, de Pau Joan Hernández, tracta amb una gran delicadesa un cas extrem i crític: el d’un adolescent que s’enfronta a una malaltia incurable. Al llarg d´aquesta novel·la, l´autor ens planteja, des del punt de vista d´un jove, temes universals: l´eutanàsia, el dret a morir dignament, el desig de viure, la força de l'amistat, l´amor entre un noi i una noia i l'acceptació de la mort.

egipte

DIJOUS 9 DE GENER a les 19 h

A càrrec de Núria Castellano i Solé, doctora en Història, especialista en Egiptologia i membre de la Missió Arqueològica a Oxirrinc (Egipte)

Egipte no va estar sempre en mans de faraons originaris del país del Nil. Els hicses van ser els primers a ocupar el tron d’Egipte provinents d’Àsia. Més tard, els libis van passar de vençuts a vencedors. Com van reaccionar els egipcis?

grecia

DIJOUS 16 DE GENER a les 19 h

A càrrec de Marc Mendoza Sanahuja, doctor en Història Antiga, especialista en Alexandre el Gran, l'Imperi persa, els diàdocs i Àsia Central hel·lenística

Cada any, desenes d'instituts arqueològics marquen el 9 de desembre com un dia a commemorar. En aquella data de 1717 naixia Johann Joachim Winckelmann. Apassionat pel món clàssic i amb una vida més que intensa, va ser el pioner que va assentar les bases per l'Arqueologia i la Història de l'Art tal com les entenem avui dia.

en familia gener

DISSABTE 25 DE GENER a les 17.30 h

A càrrec de Núria Delgado

Adreçat a famílies amb infants de 2 a 5 anys Places limitades. Cal confirmació d’assistència presencialment o en línia a partir del 2 de desembre.

 

Activitats, jocs i exercicis per aprendre a tenir consciència corporal i trobar noves sensacions connectades a la ment i el cos, i relacionar-nos amb els altres i amb l’espai.

Inscripcions: http://bit.ly/enfamilia20