DIJOUS 19 DE SETEMBRE A les 18 h
A càrrec de Seniors en allegro

Els nostres veterans Seniors en allegro tornen a pujar a l’escenari de Can Verdaguer per acomiadar l’estiu i donar la benvinguda al nou curs i a la tardor.

DIVENDRES 27 DE SETEMBRE A les 19 h
A càrrec de Blue Birds
Entrada gratuïta amb taquilla inversa

Versionant gèneres tan veterans com el jazz, el soul i el R&B, Blue Birds es proposen fer arribar la música de sempre des del prisma de la sensibilitat amb el piano i dues veus. Un univers de matisos, força, intimitat i subtilesa
que no et deixarà indiferent.

DIJOUS 10 D’OCTUBRE A les 19 h
A càrrec d’Annie Red i Mario Salan
Amb la col·laboració de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3

Annie Red i Mario Salan interpretaran temes propis i alguns èxits dels vuitanta de bandes com Roxette o Bryan Adams entre altres, acompanyats d’una guitarra, de percussió acústica i piano.
Aquest concert està dins del BCN Blind Concerts, un projecte de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3, per a sensibilitzar la població sobre el col·lectiu de persones amb discapacitat visual a través de concerts col·loqui.

DIVENDRES 18 D’OCTUBRE A les 19 h
A càrrec de The Safinats
Entrada gratuïta amb taquilla inversa

The Safinats és un grup vocal i de percussió fundat i dirigit per Txell Lasheras. Format per joves d’esperit, amants de la música i del cant, els qui en un ambient de companyonia, aconsegueixen portar cançons populars i actuals
a arranjaments corals frescos i entretinguts.