DISSABTE 16 DE NOVEMBRE d’11 a 14 h i de 15 a 18 h
A càrrec de Marina Rodríguez, actriu de Familie Flöz
Places limitades. Cal confirmació d’assistència presencialment o en línia a partir del 9 de setembre
Activitat recomanada per a actors i actrius

En aquest curs treballarem la màscara expressiva com a eina per despertar l'expressivitat del cos. La màscara expressiva o de caràcter és una màscara completa que ens fa desaparèixer completament la nostra cara i per tant tota expressivitat que es pugui desprendre d'ella. Com que no podem comptar amb la mirada i la mímica facial, hem de despertar i entrenar altres canals expressius com poden ser la respiració, el gest, la tensió corporal, les accions concretes i els seus ritmes, etc.

La màscara és un objecte inanimat que pren vida gràcies al cos que hi ha al darrere. L'actor/actriu, haurà d'aprendre una sèrie de tècniques per submergir-se en un cos que té una manera de fer completament diferent del cos del dia a dia i inclús al cos de l'actor normal a escena.

ENTREGA: DIMARTS 19 I DIMECRES 20 DE NOVEMBRE DE 10 A 13.30 h I DE 16.30 A 21 h
INTERCANVI: DIJOUS 21 DE NOVEMBRE DE 17 A 20 h

Un any més torna el mercat d’intercanvi de roba més original i sostenible de Barcelona! Diversos equipaments i una multitud de persones formen part d’aquest mercat. Vine a portar la roba i els complements que ja no utilitzis, recull els teus punts i torna per bescanviar-los per la roba d’una altra persona!

RECOLLIDA DE ROBA: DEL 4 AL 16 DE NOVEMBRE
QUEDADA PER COSIR: DIVENDRES 22 DE NOVEMBRE a les 17 h
A càrrec de l’Associació Pedacets

El projecte Retalls de vida és molt més que venir a cosir una manta que ja fa més de 10 metres de llarg... Aquest projecte va néixer de l’Associació Pedacets i el que va començar com un projecte del barri d’Horta, ha anat creixent. Es tracta de cosir trossets de tela per seguir fent créixer una flassada. Trossets de tela que són més que un teixit, ja que junts representen la pertinença a un grup, a un lloc. Aquest projecte ja ha passat per diversos espais i ara és el moment de Can Verdaguer! Des de l’Associació Pedacets volen que les ajudis a engrandir la manta col·laborativa de patchwork que han anat creant amb dedicació i molta il·lusió, perquè volen que us en sentiu part i que sigui de totes. Només necessites un retall de roba i un record que mai vulguis arraconar, la tècnica i el material els decideixes tu!

Les dues primeres setmanes de novembre podreu portar retalls (de 17 per 17 cm com a mínim) de roba que ja no utilitzeu, com per exemple aquella camisa que té un forat i que no podeu portar al Renova.

L’associació Pedacets s’encarregarà de posar-los tots a mida i el divendres 22 de novembre, a les 17 h, podreu venir a cosir-los i a fer que una part de vosaltres formi part de la manta!

El resultat, juntament amb la resta, s’exposarà a l’espai expositiu Golfes durant el mes de desembre.